Saturday, August 20, 2011

Peti Ais

Dulu-dulu, sebelum datang sini, peti ais saya hanya ada 2 fridge magnets sahaja, dua-dua buah anggur getah, satu kaler hijau, satu unggu...itu pun banyak yang dah gugur sbb dah lama...beli masa mula-mula kahwin...

Tapi, setelah hampir 3 tahun di negara orang, peti ais rumah saya dah jadi macam frame gambar...



Semenjak datang sini, saya suka beli fridge magnet...ditambah dengan yang dapat "free"...

Gambar-gambar tu bukan sengaja nak cetak, tapi semuanya untuk "projek/presentation" Long di sekolah...Habis "presentation", dia bawa balik gambar-gambar tu...Gambar-gambar tu banyak memandangkan setiap minggu ada "presentation"...


Sebelah kanan peti ais, tergantung segala jenis kertas, sama ada jadual pemeriksaan rumah, jadual sewa, jadual buka puasa dsb...juga dilekatkan dengan fridge magnet...


2 comments:

Daddy Ziyyad said...

Fridge saya pun penuh FM, mmg hobi suka kumpul FM. Yang pastinya lepas ni akan kumpul FM dari Perth pula.. :)

nazli said...

nak beli FM, jgn beli di Perth CBD...beli di e-shed, fremantle...murah 3 kali ganda...