Tuesday, September 3, 2013

Selamat Hari Raya

Salam Semua,

Gila lama tak berblog...susah juga nak menulis tiap-tiap hari....sejak balik malaysia nih, nafsu nak berblog tetiba hilang....hilang ditiup angin china selatan....ditambah pula nak settle down di opis baru, laptop yang rosak dan juga kemalasan nak kelek kamera gajah yang terasa berat dan merimaskan, walaupun sebelum ini, semasa di Oz, selamba je kelek tiap-tiap hari....apa pun semua tu alasan untuk tidak berblog...

Kalau ikut kan hati banyak benda nak cerita...dari beraya di hospital tahun lepas, sehingga la aktiviti beraya tahun ni, terutama keletah long, ngah dan dalia...beserta ahli keluarga baru, Daris@baby...

Apa-apa pun, terima kasih kepada mereka-mereka yang masih membaca blog ini walaupun lama tak update...

Dan rasanya, belum terlambat untuk mengucapkan....

"Selamat Hari Raya Aidilfitri"....

Pandai bergaya dah Ngah ni...


#tengah bersemangat berblog sbb dapat Samsung Smart PC Pro Percuma daripada bos#

3 comments:

marinahunny said...

Selamat hari raya.. Kirim salam kat hamizah ye. Dah besar dh dali comel lote... Baby baru xde plak gambar nya hehehe :-)

marinahunny said...

Typo *dalia

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com