Thursday, June 21, 2012

Maaf diterima....

Maaf diterima...tapi...



Markah tetap "0"

8 comments:

kasihibu said...

kadang boleh hilang tekanan, tp kecewa dan sedih jugak kan?

pB said...

alahaiii


sedihnya pelajar zaman sekarang


kalau dulu , tak reti pun masih 'goreng' apa yang terlintas.

nazli said...

Yup..betul, tapi ironically, this student's overall score...not bad...soalan ni je dia tak boleh jawab...

Daddy Ziyyad said...

macam budak sekolah rendah! haha

nazli said...

ha..ha..ha...kurang skit tension marking bila jumpa yg jenis macam ni..ha..ha..esp. kalau jawapan dia yg lain ok...

marinahunny said...

Hehehe mcm2 hal student skrg, sy dulu goreng je apa sje biar xdok kaitan pun asal pjg. Ada 1 subjek tu markah berdasarkan timbang kertas jwpn hahaha mksudnya klu bnyk helai kertas yg digunakan maka ada hrpn nk dpt mrkah tinggi hahaha so goreng segoreng nya tp sbnrnya klu jwpn x tepat mmg dpt skit je la even goreng bnyk mana pu hahaha, rindu plak zmn study :-)

anaa said...

patut kena bagi gak 1 markah, sebab ilang kan tension cikgu .. heee.

sayadankamerasaya said...

yang empat segi tu span bob eh?

psst..

saya pindah blog lagi
:)
dr singa