Monday, October 3, 2011

Perth Wild Flower Festival

Hari sabtu, saya dan keluarga pergi ke Kings Park...sebab nak tengok bunga-bunga liar...

Sekarang ni kiranya hujung musim dah...nasib baik bunga masih banyak lagi...Mungkin ini pesta bunga liar terakhir kami di sini...

Yang bestnya, berkebetulan hari ini ada Perth Royal Show di Showground, jadi tak ramai orang yang datang ke Kings Park...tidak la berebut-rebut dan beserabut bila nak mengambil gambar...kurang gangguan...


Bunga Kanggaroo Paw




       

2 comments:

Daddy Ziyyad said...

Harapnya masa saya tiba pagi Jumaat ni, wildflowers masih berkembang lah..heheh

nazli said...

kalau ikut pemerhatian saya, sempat lagi nak tengok bunga2 liar di Kings Park kalau sampai hujung minggu ni...