Friday, September 9, 2011

Glamour sekejap

Berita Harian 8 September 2011

3 comments:

Daddy Ziyyad said...

Wah..hebat...bikers...
Selalu lah buat convoy around WA ni..:)

PS: saya tiba di Perth pada pagi 7 October, balik pada pagi 14 October ni. Yang betul-betul free ialah pada hari Khamis 13 October..sebab hari2 lain tu semua travel sana sini..hehehe...boleh bagi fon no. tak? Insya Allah kalau saya free dan anda pun free, boleh call/jumpa...email saya: drfaizie@yahoo.com.au

nazli said...

alamak, saya pergi Melbourne la dari 8/10 - 12/10...

Daddy Ziyyad said...

hehehe,takpe..takde rezeki lah tu kita boleh jumpa...:)