Tuesday, August 9, 2011

Spring dah tiba...

Musim sejuk dah sampai ke penghujung...

Tanda-tanda "spring" dah tiba apabila banyak pokok yang mula berbunga...

Tahun ni, rasa macam cepat la pula "spring" datang sebab musim sejuk belum habis, pokok-pokok dah mula berbunga...

Bunga-bunga di bawah saya ambil di sekolah long...




5 comments:

marinahunny said...

cantiknye..ni bunga rumput ke.?

nazli said...

bunga merah tu je bunga rumput...

Daddy Ziyyad said...

Salam. Nice photoblog.

Saya terjumpa blog ni semasa saya mencari maklumat tentang Perth/WA. Saya sekeluarga akan ke Perth selama seminggu pada bulan 10 ni...Insya Allah blog anda menjadi rujukan buat saya :)

nazli said...

Terima kasih Daddy Ziyyad kerana sudi menjengah blog saya...

Rasa terharu pula bila blog ini digunakan sebagai rujukan...insyaAllah, kalau ada masa, saya akan cuba senaraikan tempat-tempat menarik yang wajib dilawati di Perth..

Bulan 10 adalah bulan terbaik untuk melawat perth...cuaca pun baik masa tu...

Dtg perth jgn lupa melawat Taman burung@Neil Hawkins Park...

http://baganatascorner.blogspot.com/search/label/Merayau?updated-max=2011-05-05T13%3A00%3A00%2B08%3A00&max-results=20...

kalau ke situ, jgn lupa bawa makanan burung...

Daddy Ziyyad said...

Thanks atas suggestion awak. :)