Thursday, August 18, 2011

Rumput oh rumput

Hari ini cuaca cantik...selepas hujan turun beberapa hari lepas..

Jadi saya ambil kesempatan potong rumput di belakang rumah....sementelah ada pemeriksaan rutin rumah oleh agen minggu depan...

Sebelum
Sebelum
Selepas
Selepas

2 comments:

Daddy Ziyyad said...

Besar betul backyard nya ...di kawasan mana rumah sewa ni? Kita kat Malaysia pun patut buat macam ni, ada pemeriksaan by agent, barulah tenant jaga rumah :)

Oh ya, saya dah check kat Google map Elliot Road, Wanneroo tu..tak jumpa lah, yang ada Wanneroo Road...pls advise..TQ

nazli said...

Ni dekat Heathridge...kat malaysia, tuan rumah yg tension (saya salah sorg)...kat sini, penyewa yg tension...tension woo nak jaga rumah supaya agen puas hati...paling tension, toilet pun x blh basah....dinding kena bersih...dapur x boleh berminyak dan mcm2...dan dekat 3 tahun duduk sini, dinding rumah still mcm baru...

Cuba try Elliot Road, Perth...ataupun guna google maps australia punya...http://maps.google.com.au/